Latest properties

Please take a look at the newest properties!

News

Stay up-to-date with our latest news!

Így változnak az energetikai tanúsítványra vonatkozó előírások
2023. november 1-jétől új szabályok vonatkoznak a lakások energetikai tanúsítványára. A 200/2023. (V. 25.) Korm. rendelet értelmében továbbra is kötelező lesz a tanúsítvány az adásvételeknél és bérbeadásoknál, de a szerződésekbe nem muszáj beleírni a számát és a tartalmát. Mutatjuk az új szabályokat!
Next
Kezdődik a fűtési szezon: mennyit módosít a lakás értékén a fűtés és a szigetelése?
A lakóingatlanok piacán a tavalyi energiakrízis és drágulás miatt még fontosabbá váltak a fenntartási költségek a vevők számára, ami az idei fűtési szezonban még hangsúlyosabb lehet. A jelenség jól látszik az eladó szigetelt és szigetelés nélküli lakóingatlanok átlagos négyzetméterára közötti különbségekből is – áll az ingatlan.com friss elemzésében, amely a most induló fűtési szezon apropóján azt is megnézte, hogy a különböző fűtési típusokhoz milyen négyzetméterárak tartoznak.
Next
Vagyonszerzési illeték 2023-ban
Magyarországon törvény kötelez minket arra, hogy jövedelmünk után adózzunk, vagyonszerzés esetén pedig illetéket fizessünk. Mit értünk vagyonszerzés illeték alatt? Mi a különbség adó és illeték közt? Hogyan kell illetéket fizetni, és előfordulhat-e, hogy mentesülünk a kötelezettség alól? Léteznek-e kedvezmények? Cikkünkben választ adunk a legfontosabb kérdésekre, hogy ne érjenek váratlanul a lakásvásárlásnál felmerülő extra kiadások.
Next
Top 5 tévedés az okosotthonnal kapcsolatban
Lakást vásárolnál? Összeszedtük az okosotthonokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és tévhiteket. Tévedés, hogy minden eszköz az okosotthon előnyére válik.
Next
Lakáshitel vagy ingatlanlízing: milyen szempontokat mérlegeljünk?
Az ingatlanok drágulása évek óta töretlen, ezért szükségszerűen egyre többen érdeklődnek a különböző típusú hitellehetőségek után. A jelzáloghitel mellett az ingatlanlízing is megoldás lehet az ingatlanvásárlóknak, azonban jó ha tudjuk, mik az előnyei és mik a hátrányai a két finanszírozási formának.
Next
Ezeket a családtámogatásokat vehetitek igénybe 2023-ban
Magyarországon ma elég sokrétű a családtámogatások rendszere. Változó mértékben ugyan, de mindegyik támogatási elem a családok életét hivatott segíteni. Ugyanakkor a különböző élethelyzetekben más és más az igénybe vehető támogatások köre. 2023-ban várhatóan egyes, jelenleg elérhető támogatások megszűnnek, viszont újak bevezetéséről is vannak előzetes hírek.
Next
Kit lehet bevonni hitelfelvételnél?
A kezes, az adóstárs és a jelzálog-kötelezett felelőssége egy hitelügyletben
Next
Egy budapesti panelgarzon négyzetméterára is egymillió
Balogh László vezető gazdasági szakértő Az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője.
Next

Our team

Meet our team!

Dávidné Árvai Andrea

Dávidné Árvai Andrea

General Manager
30/960-8862

Héjjas Magda

Héjjas Magda

secretary
20/543-3333

Komár Anna

Komár Anna

property agent
20/932-5005

Bernard Tomlinson

Bernard Tomlinson

property agent
20/969-2479

Do you have property for rent or sale?

We will be pleased to help you with selling or letting your property. Please, contact us!

 

Are you looking for the home of your dreams?

 We find it for you!