Services

Services

Sale of residential properties

The sale and search of the following properties in I., II., II/A., III., V., VI., VII., XI., XII., XIII. districts:

Villas

Detached houses

Semi-det. and terraced houses

New and used apartments

Plots

Shops

Offices

In case of an assignment, determining the real market value of the property in question.

Our commission: 3% of the purchase price + VAT on the seller's side.

The selling is free from the customer's side.

Please, ask for the English version rental contract in Email!

 

 

 

Rental of residential properties

Rental of condominiums, detached and semi-detached houses, villas for foreign diplomats, businessmen and our Hungarian clients

The amount of the commission:

in the case of a one-year contract, 10% of the annual rent + VAT.

Please, ask for the English version rental contract in Email!

 

 

 

 

Public utility transcriptions

Upon request, we undertake the transfer of the property's utilities either to the name of the new owner or the new tenant.

Price: 19,050 HUF / social service 

Utility company transfer bundle (gas, electricity, water, sewerage, rubbish collection): 87.250 HUF

Internet, television, landline initiation: 19,050 HUF

Prices inclusive of VAT

 

Property management

On monthly rents up to 700,000 HUF, 8% + VAT of the rent (minimum monthly charge 20,000 HUF) on any amounts above 700,000 HUF 5% + VAT of the rent.

Keyholding 500 HUF / month / property (included in our property service)

Lease contract drafting, signing (if we are not the letting agent): 38,000 HUF

Lease Contract extension : 19,050 HUF

Lease coontract termination notice: 12,700 HUF

Letter demanding settlement of rent: 7,620 HUF

Return of property frm departing tenant: 27,000 HUF

Prices inclusive of VAT

Property sheet

Our office takes care of retrieving the property sheet for a fee of HUF 4,000 + VAT (HUF 5,080).

 

Valuation

On special request, we will have prepared an official valuation of your property in Budapest.

Fee: depending on the value of the property and the degree of urgency, by agreement.

 

 Eladó lakást keres Budapesten? Jó helyen jár!

Eladó lakást keres Budapesten? Jó helyen jár!

Amikor az ember életében eljön egy olyan pont, hogy elhatározza, hogy költözni szeretne, akkor nem feltétlenül van könnyű dolga. Ha csak nincs konkrét elképzelése, akkor valószínűleg időbe fog telni, mire megtalálja álmai otthonát, hiszen nagyon sok szempontot kell figyelembe venni. Ingatlanirodánk széles kínálattal rendelkezik eladó lakásokból Budapesten, így érdemes minket felkeresnie, ha a fővárosban képzeli az életét hosszú távon.

Megtalálni egy olyan ingatlant, amit el tudunk képzelni az otthonunknak, nem egyszerű. Mivel nem arról van szó, hogy egy-két hetet, hónapot kell majd ott lennünk, érdemes egy alaposan átgondolt döntést hozni. Ingatlanirodánk abban segít, hogy az eladó lakásokból Budapesten csak olyat kínál fel Önnek, ami az előzetes igényei alapján megfelelő lehet. Így nem kell egy pontatlan hirdetés miatt feleslegesen megnéznie olyan ingatlant, ami biztosan szóba sem jöhet.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, találja meg új otthonát velünk! Széles kínálattal várjuk eladó lakásokból Budapesten!

Lakást szeretne eladni? Bízza a feladatot budai ingatlanirodánkra!

Lakást szeretne eladni? Bízza a feladatot budai ingatlanirodánkra!

Napjainkban egy kicsit megtorpanni látszik az ingatlanpiac, ezért annak, aki most szeretné eladni lakását, érdemes egy tapasztalt cég segítségét kérnie. Ennek nagyon sok előnye van, hiszen nem Önnek kell az érdeklődőkkel a kapcsolatot tartani, a helyszínre utazni, megmutatni az ingatlant és rengeteg időt feleslegesen eltölteni az ezzel kapcsolatos feladatokkal. A legjobb, ha budai ingatlanirodánkra bízza magát!

Ha valaki szeretne eladni egy lakást, az sok munkával és idővel jár, főleg, ha nem a közelben lakik. Nagyon ritka eset, hogy az első érdeklődő meg is veszi, valószínűleg jó néhány alkalommal kell megmutatnunk, mire megtaláljuk az igaz vevőt. Annak, aki elfoglalt, mindenképp érdemes felkeresnie ingatlanirodánkat Budán, és ránk bíznia a feladatot, mert így rengeteg időt spórolhat magának.

Ha lakást szeretne eladni, forduljon bizalommal Ön is ingatlanirodánkhoz Budán! Keressen fel minket mielőbb a részletekkel kapcsolatban, hogy minél hamarabb elkezdhessük az ingatlan hirdetését!

Álmai otthonát keresi? Forduljon bizalommal budai ingatlanirodánkhoz!

Álmai otthonát keresi? Forduljon bizalommal budai ingatlanirodánkhoz!

Tény, hogy manapság óriási a kínálat az ingatlanpiacon, rengeteg lakás és családi ház közül válogathatnak az emberek, ennek ellenére sokan mégsem találják álmaik otthonát. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és tapasztalt szakemberektől kérne segítséget az ideális otthon felkutatásához, forduljon bizalommal budai ingatlanirodánkhoz!

Munkatársaink mindenben a segítségére lesznek, így velünk könnyedén felkutathatja azt az ingatlant, ami megfelel igényeinek, elképzeléseinek. Nem csupán vásárláskor, hanem eladáskor is számíthat budai ingatlanirodánkra. Egy ingatlaneladáskor rengeteg mindenre kell odafigyelni, ezzel pedig sokan nincsenek tisztában, különösen azok, akik először próbálkoznak otthonuk eladásával. Velünk egyszerű a vásárlás és az eladás, garantáljuk, hogy jó üzletet köt!

Vegye fel a kapcsolatot budai ingatlanirodánkkal, és kérje kollégáink segítségét az eladáshoz, vagy álmai otthonának megtalálásához!