Tel/Fax: 06 1 316-9408
Tel.: 06-20/543-3333
e-mail: start@startingatlan.hu

Szolgáltatásaink

Lakóingatlanok értékesítése

Az alábbi ingatlanok értékesítése és keresése a I., II., II/A., III., V., VI., VII., XI., XII., XIII. kerületekben:

  • Villák
  • Családi házak
  • Iker- és sorházak
  • Új és használt lakások
  • Telkek
  • Üzlethelyiségek
  • Irodák

Megbízás esetén a szóban forgó ingatlan reális piaci értékének meghatározása.

Közvetítői díjunk: a vételár 4% + ÁFA az eladó oldaláról.

A vevői oldalról a közvetítés ingyenes

PMT nyilatkozat

Megbízási szerződés letöltése

Lakóingatlanok bérbeadása

Társasházi lakások, önálló és ikerházak, villák bérbeadása külföldi diplomaták, üzletemberek és magyar ügyfeleink részére

A közvetítői díj mértéke: - egy éves szerződés esetén az éves bérleti díj 10%-a+ Áfa
- két év ill. annál hosszabb időtartam esetén az éves bérleti díj 12% + Áfa

PMT nyilatkozatMegbízási szerződés letöltése


Banki hitelfelvétel

Irodánk segít az ingatlan vásárláshoz szükséges hitelfelvételben. Kapcsolatban állunk néhány piacvezető bankkal, ahol irodánk által küldött ügyfeleinket kiemelt ügyfélként kezelik.

Ügyvédi közreműködés

Irodánk ügyvédje elkészíti az adásvételi szerződést. Teljes körűen képviseli a vevő és az eladó érdekeit. Beszerzi a tulajdoni lapot, a szükséges engedélyeket, felhívja a felek figyelmét adó- illetve illeték fizetési kötelezettségeire.

Ügyvédi díj: a vevő költsége általában 1%

Közjegyzői Díjak


Értékbecslés

Külön kérésre elkészítjük budapesti ingatlanának hivatalos értékbecslését.

Díja:  az ingatlan értékétől és a sürgősség mértékétől függően megbeszélés szerint.


Eladó lakást keres Budapesten? Jó helyen jár!

Amikor az ember életében eljön egy olyan pont, hogy elhatározza, hogy költözni szeretne, akkor nem feltétlenül van könnyű dolga. Ha csak nincs konkrét elképzelése, akkor valószínűleg időbe fog telni, mire megtalálja álmai otthonát, hiszen nagyon sok szempontot kell figyelembe venni. Ingatlanirodánk széles kínálattal rendelkezik eladó lakásokból Budapesten, így érdemes minket felkeresnie, ha a fővárosban képzeli az életét hosszú távon.

Megtalálni egy olyan ingatlant, amit el tudunk képzelni az otthonunknak, nem egyszerű. Mivel nem arról van szó, hogy egy-két hetet, hónapot kell majd ott lennünk, érdemes egy alaposan átgondolt döntést hozni. Ingatlanirodánk abban segít, hogy az eladó lakásokból Budapesten csak olyat kínál fel Önnek, ami az előzetes igényei alapján megfelelő lehet. Így nem kell egy pontatlan hirdetés miatt feleslegesen megnéznie olyan ingatlant, ami biztosan szóba sem jöhet.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, találja meg új otthonát velünk! Széles kínálattal várjuk eladó lakásokból Budapesten!

Lakást szeretne eladni? Bízza a feladatot budai ingatlanirodánkra!

Napjainkban egy kicsit megtorpanni látszik az ingatlanpiac, ezért annak, aki most szeretné eladni lakását, érdemes egy tapasztalt cég segítségét kérnie. Ennek nagyon sok előnye van, hiszen nem Önnek kell az érdeklődőkkel a kapcsolatot tartani, a helyszínre utazni, megmutatni az ingatlant és rengeteg időt feleslegesen eltölteni az ezzel kapcsolatos feladatokkal. A legjobb, ha budai ingatlanirodánkra bízza magát!

Ha valaki szeretne eladni egy lakást, az sok munkával és idővel jár, főleg, ha nem a közelben lakik. Nagyon ritka eset, hogy az első érdeklődő meg is veszi, valószínűleg jó néhány alkalommal kell megmutatnunk, mire megtaláljuk az igaz vevőt. Annak, aki elfoglalt, mindenképp érdemes felkeresnie ingatlanirodánkat Budán, és ránk bíznia a feladatot, mert így rengeteg időt spórolhat magának.

Ha lakást szeretne eladni, forduljon bizalommal Ön is ingatlanirodánkhoz Budán! Keressen fel minket mielőbb a részletekkel kapcsolatban, hogy minél hamarabb elkezdhessük az ingatlan hirdetését!

Álmai otthonát keresi? Forduljon bizalommal budai ingatlanirodánkhoz!

Tény, hogy manapság óriási a kínálat az ingatlanpiacon, rengeteg lakás és családi ház közül válogathatnak az emberek, ennek ellenére sokan mégsem találják álmaik otthonát. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és tapasztalt szakemberektől kérne segítséget az ideális otthon felkutatásához, forduljon bizalommal budai ingatlanirodánkhoz!

Munkatársaink mindenben a segítségére lesznek, így velünk könnyedén felkutathatja azt az ingatlant, ami megfelel igényeinek, elképzeléseinek. Nem csupán vásárláskor, hanem eladáskor is számíthat budai ingatlanirodánkra. Egy ingatlaneladáskor rengeteg mindenre kell odafigyelni, ezzel pedig sokan nincsenek tisztában, különösen azok, akik először próbálkoznak otthonuk eladásával. Velünk egyszerű a vásárlás és az eladás, garantáljuk, hogy jó üzletet köt!

Vegye fel a kapcsolatot budai ingatlanirodánkkal, és kérje kollégáink segítségét az eladáshoz, vagy álmai otthonának megtalálásához!