Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Lakóingatlanok értékesítése

Az alábbi ingatlanok értékesítése és keresése a I., II., II/A., III., V., VI., VII., XI., XII., XIII. kerületekben:

Villák
Családi házak
Iker- és sorházak
Új és használt lakások
Telkek
Üzlethelyiségek
Irodák
Megbízás esetén a szóban forgó ingatlan reális piaci értékének meghatározása.

Közvetítői díjunk: a vételár 3% + ÁFA az eladó oldaláról.

A vevői oldalról a közvetítés ingyenes.

Kérje Emailben angol nyelvű szerződésünket!

Lakóingatlanok bérbeadása

Társasházi lakások, önálló és ikerházak, villák bérbeadása külföldi diplomaták, üzletemberek és magyar ügyfeleink részére

A közvetítői díj mértéke: - egy éves szerződés esetén az éves bérleti díj 10%-a+ Áfa.

Kérje Email-ben angol nyelvű szerződésünket!

 

 

 

Közmű átírások

 

 

Kérésre átvállaljuk az ingatlan közműveinek az átírását akár az új tulajdonos, akár az új bérlő nevére. 

Díja: 19.050 Ft / közmű

- Átírási csomag (gáz, villany, víz, csatorna szemét): 87.250 Ft

- Internet, TV, vezetékes telefon rendelés: 19.050 Ft

Fenti díjak tartalmazzák az ÁFA összegét.

Ingatlan kezelés

 

 

700.000 Ft havi bérleti díjig 8% + ÁFA (min. 20.000 Ft/hó), 700.000 Ft felett 5% + ÁFA/hó

- Kulcs megőrzés: 500 Ft/hó/ingatlan (amennyiben igénybe veszi ingatlan kezelési szolgáltatásunkat, ezt a díjat nem kell külön megfizetni)

- Bérleti szerződés kötés, szerkesztés (amennyiben nem mi adjuk bérbe az ingatlant): 28.000 Ft

- Bérleti szerződés hosszabbítása: 19.050 Ft

- Bérleti szerződés felmondása: 12.700 Ft

- Bérleti díj fizetési felszólító levél: 7.620 Ft

- Kiköltöző bérlőtől ingatlan visszavétel: 27.000 Ft

Fenti díjak tartalmazzák az ÁFA összegét.

Tulajdoni lap lekérés

 

Irodánk vállaja tulajdoni lap lekérését 4000 Ft + ÁFA (5.080 Ft) díj ellenében.

Értékbecslés

 

 

Külön kérésre elkészíttetjük budapesti ingatlanok hivatalos értékbecslését.

Díja: az ingatlan értékétől és a sürgősség mértékétől függően megbeszélés szerint.

 Eladó lakást keres Budapesten? Jó helyen jár!

Eladó lakást keres Budapesten? Jó helyen jár!

Amikor az ember életében eljön egy olyan pont, hogy elhatározza, hogy költözni szeretne, akkor nem feltétlenül van könnyű dolga. Ha csak nincs konkrét elképzelése, akkor valószínűleg időbe fog telni, mire megtalálja álmai otthonát, hiszen nagyon sok szempontot kell figyelembe venni. Ingatlanirodánk széles kínálattal rendelkezik eladó lakásokból Budapesten, így érdemes minket felkeresnie, ha a fővárosban képzeli az életét hosszú távon.

Megtalálni egy olyan ingatlant, amit el tudunk képzelni az otthonunknak, nem egyszerű. Mivel nem arról van szó, hogy egy-két hetet, hónapot kell majd ott lennünk, érdemes egy alaposan átgondolt döntést hozni. Ingatlanirodánk abban segít, hogy az eladó lakásokból Budapesten csak olyat kínál fel Önnek, ami az előzetes igényei alapján megfelelő lehet. Így nem kell egy pontatlan hirdetés miatt feleslegesen megnéznie olyan ingatlant, ami biztosan szóba sem jöhet.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, találja meg új otthonát velünk! Széles kínálattal várjuk eladó lakásokból Budapesten!

Lakást szeretne eladni? Bízza a feladatot budai ingatlanirodánkra!

Lakást szeretne eladni? Bízza a feladatot budai ingatlanirodánkra!

Napjainkban egy kicsit megtorpanni látszik az ingatlanpiac, ezért annak, aki most szeretné eladni lakását, érdemes egy tapasztalt cég segítségét kérnie. Ennek nagyon sok előnye van, hiszen nem Önnek kell az érdeklődőkkel a kapcsolatot tartani, a helyszínre utazni, megmutatni az ingatlant és rengeteg időt feleslegesen eltölteni az ezzel kapcsolatos feladatokkal. A legjobb, ha budai ingatlanirodánkra bízza magát!

Ha valaki szeretne eladni egy lakást, az sok munkával és idővel jár, főleg, ha nem a közelben lakik. Nagyon ritka eset, hogy az első érdeklődő meg is veszi, valószínűleg jó néhány alkalommal kell megmutatnunk, mire megtaláljuk az igaz vevőt. Annak, aki elfoglalt, mindenképp érdemes felkeresnie ingatlanirodánkat Budán, és ránk bíznia a feladatot, mert így rengeteg időt spórolhat magának.

Ha lakást szeretne eladni, forduljon bizalommal Ön is ingatlanirodánkhoz Budán! Keressen fel minket mielőbb a részletekkel kapcsolatban, hogy minél hamarabb elkezdhessük az ingatlan hirdetését!

Álmai otthonát keresi? Forduljon bizalommal budai ingatlanirodánkhoz!

Álmai otthonát keresi? Forduljon bizalommal budai ingatlanirodánkhoz!

Tény, hogy manapság óriási a kínálat az ingatlanpiacon, rengeteg lakás és családi ház közül válogathatnak az emberek, ennek ellenére sokan mégsem találják álmaik otthonát. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és tapasztalt szakemberektől kérne segítséget az ideális otthon felkutatásához, forduljon bizalommal budai ingatlanirodánkhoz!

Munkatársaink mindenben a segítségére lesznek, így velünk könnyedén felkutathatja azt az ingatlant, ami megfelel igényeinek, elképzeléseinek. Nem csupán vásárláskor, hanem eladáskor is számíthat budai ingatlanirodánkra. Egy ingatlaneladáskor rengeteg mindenre kell odafigyelni, ezzel pedig sokan nincsenek tisztában, különösen azok, akik először próbálkoznak otthonuk eladásával. Velünk egyszerű a vásárlás és az eladás, garantáljuk, hogy jó üzletet köt!

Vegye fel a kapcsolatot budai ingatlanirodánkkal, és kérje kollégáink segítségét az eladáshoz, vagy álmai otthonának megtalálásához!